start Atelier Revive in Ede

Naailessen traject voor drie vrouwen van start gegaan!

start Atelier Revive in Ede

Afgelopen week is een naailessen traject van 8 weken van start gegaan voor drie vrouwen bij Atelier Revive in Ede. Atelier Revive is een initiatief van Minke Terwel. Als productontwerper wil zij laten zien dat het kan; lokaal en inclusief produceren met als uitkomst hoogwaardige herbruikbare producten en een net loon voor iedereen!

Wat maken we? We maken onze eigen productlijnen; mondkapjes en Revived. Revived is een serie herbruikbare cadeauverpakkingen gemaakt van afgedankte stoffen en lint. Materialen die over zijn of voor de container bestemd geven we zo een nieuwe bestemming in dit mooie herbruikbare product. We vangen zelfs alle stof restjes op die overblijven na het maken van onze producten. Ook deze restjes geven we weer een nieuwe bestemming.

Lokaal Bij zo’n duurzaam product past buiten Nederland laten maken niet, vindt Minke. Door het produceren dichtbij huis te houden besparen we een heleboel CO2 uitstoot op vervoer. Daarom is zij lokaal opzoek gegaan naar samenwerkingen voor het laten maken van haar producten. Uiteindelijk heeft dat zich gevormd tot Atelier Revive. Hier krijgen vrouwen met verschillende achtergronden een lessen traject aangeboden waarna ze kunnen samenwerken met Atelier Revive. Deze naailessen worden gegeven door Agnes in haar atelier Attestiek in Ede.

Daarnaast is lokaal is ook nog eens heel erg leuk! Want door lokaal samen te werken bouwen we aan relaties en verbinding. En hoe mooi is het dat wanneer je iets bij ons koopt je precies weet het vandaan komt en wie het gemaakt heeft!

Neem voor meer informatie eens een kijkje op: www.atelierrevive.nl

Geplaatst op donderdag 29 oktober 2020.

Over Atelier Revive

Dit bericht is geschreven door Atelier Revive. Het bedrijf valt onder kleermaker uit Ede. Trefwoorden van Atelier Revive uit Ede : afgedankte materialen nieuw leven geven, atelier voor afgedankte materialen, lint en stoffen hergebruiken, atelier met herbruikbare materialen, mondkapjes van 100% katoen, herbruikbare mondkapjes, atelier voor mens en milieu, herbruikbare cadeauverpakkingen, .

Lees meer over Atelier Revive.