Seminar over Burn out. "Van breekpunt naar keerpunt". van Become 11 januari 2020 van 13.00 – 17.30 uur

Onze maatschappij vol dynamiek, verwachtingen en prikkels stuwt je vaak in allerlei richtingen, waarbij je gemakkelijk voorbij gaat aan jezelf.

Seminar over Burn out.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gaat ondanks je vermoeidheid en concentratieproblemen door. Je wilt dingen juist goed doen (neiging tot perfectionisme) en ook al vertelt je intuïtie dat het beter is om iets ‘niet’ of juist ‘wel’ te doen zet je nog een extra stap. Je hebt behoefte aan waardering én bent gevoelig voor zingeving. Je ervaart gevoelens van tegenzin en zinloosheid en toch ga je dapper door. Totdat je op een dag opmerkt: ik red het niet meer, ik ben op, overbelast of je hebt tot je verdriet een burn-out opgelopen. Een breekpunt in je leven.

In dit seminar nemen we je met gevoels- en beeldtaal mee in een proces van kennis en beleving hoe je wél weer naar jezelf kunt luisteren, de signalen van je lichaam kunt opvangen en serieus gaat nemen. Weer durft te spelen en los te laten, je beeldtaal te activeren. Weer te vertrouwen op je hart, je intuïtie, je verbeelding en dat ‘goed’ goed genoeg is. Je neemt een eindproduct in beeldtaal mee naar huis. Je breekpunt transformeren in een keerpunt is mogelijk!

Doelgroep : iedereen, die te maken heeft met [ bijna ] burn out / bore out. Dat kan vanuit eigen ervaring of i.v.m. iemand uit je kring van familie, personeel, collega´s etc.

Het seminar wordt gegeven door Dorie Canters en Janna Beek, trainers van Be(ek).come

Dorie is kunstenaar, docent tekenen en schilderen bij Atelier Verbeelding. Ze heeft zelf de transformatie van breekpunt naar keerpunt doorleefd en deelt hiervan met haar schilderijen en tekeningen en zet de deelnemers aan tot ontdekking van hun eigen beeldtaal.

Janna is auteur van het boek Gevoelstaal: leef van binnenuit en heeft een intensief proces doorgemaakt van het hoofd naar het hart. Ze heeft ruim dertig jaar ervaring als psycho-sociaal therapeut, trainer en is initiator van Be(ek).come

Datum: Zaterdagmiddag 11 januari van 13.00 – 17.30 uur

Otterloseweg 18 a 6718 ZM Ede

Kosten: 65 euro inclusief thee en koffie en beeldmateriaal

Tip: Begin aan het boek van Janna Beek Gevoelstaal, leef van binnenuit!

Opgeven via Seminar van Become

Geplaatst op woensdag 4 december 2019.

Over Atelier Verbeelding

Dit bericht is geschreven door Atelier Verbeelding. Het bedrijf valt onder kunstenaar uit Ede. Trefwoorden van Atelier Verbeelding uit Ede : beeldende en persoonlijke ontwikkeling, iedereen is creatief,cursus op maat, creativiteit aanwakkeren, creatieve workshops, studie atelier, kunstzinnig ontwikkelen, kunst geschenk .

Lees meer over Atelier Verbeelding.