Maandaanbieding

Elke maand een nieuwe maandaanbieding in uw e-mailbox.

Maandaanbieding

De lente is begonnen, deuren en ramen gaan weer open, en de verwarming kan iets lager. In de winter heeft onze huid het zwaarder dat in de zomer. We kleden ons warmer aan, zetten de verwarming op 20/21 graden, ventileren minder met het gevolg dat onze huid droger aan gaat voelen, en soms zelfs gaan jeuken. In de winter gebruik ik ook beduidend meer massage olie dan zomers.

Daarom wil ik u in de maand april een skin boost aanbieden

U ligt lekker op een verwarmde massage tafel, dit is prettig voor uw rug en het ontspant de spieren. Een geur uit de Franse Provence ( lavendel ) draagt mee aan deze ontspanning. Dan beginnen we met een warme olie gezicht,- hals,- schouder,- en decolleté massage, met een vleugje lavendel. Met de schuimende Foaming Cleanser die heerlijk geurt naar sinaasappel en sandelwood maken we het gezicht weer schoon. Vervolgens krijgt u een zachte reinigingsmelk, die op milde en effectieve wijze o.a. vuil en onzuiverheden verwijdert. De milk is rijk aan natuurlijke hydraterende en verzorgende bestanddelen. Nu word een sterk voedend en verstevigend gezichtsmasker met een pensil opgebracht, het heeft de geur van een warme provinciaalse roos. Dit masker mag 15 min intrekken. Ondertussen mag u genieten terwijl ik uw handen verwen met de Spa Body Butter van FM Na 15 min inwerktijd, verwijderen we het masker en gaan we een intense verfrissende Soft Lotion waarin Aloë Vera zit, aanbrengen. Deze geeft een kalmerende werking en is een weldaad voor uw huid. Met een verfrissend gevoel, verlaat u de salon. De lentezon kan gaan stralen.

Deze behandeling is 45 min en kunt u in de maand april voor €30,- euro boeken.

Geplaatst op dinsdag 11 april 2017.

Over Wellness Salon Sodaliet

Dit bericht is geschreven door Wellness Salon Sodaliet. Het bedrijf valt onder massage uit Ede. Trefwoorden van Wellness Salon Sodaliet uit Ede : ontspanningsmassage, hammam behandeling, hot chocolate massage, pitjit indonesische lichaams massage, pitjit belaking, jade stone massage, voetreflex, zwangerschapsmassage, aroma therapie, hoofdpijn therapie, fibromyalgie therapie, ouderen massage, auriculo therapieën, .

Lees meer over Wellness Salon Sodaliet.