Lezing Manu Keirse.

De Vlaamse klinisch psycholoog Manu Keirse (72) is een veelgevraagd rouwspecialist en Uitvaartzorg Troostrijk is dan ook heel blij dat hij naar Bennekom wil komen!

Lezing Manu Keirse.

De Vlaamse klinisch psycholoog Manu Keirse (72) is een veelgevraagd rouwspecialist en Uitvaartzorg Troostrijk is dan ook heel blij dat hij naar Bennekom wil komen! Hij geloof niet meer in rouwverwerking. "Je kunt hoogstens een verlies overleven."

De meest gestelde vraag aan hem als rouwdeskundige, door de jaren heen, is: "Kom ik ooit dit verdriet nog te boven? Kan ik ooit nog een dag gelukkig zijn?" En dan antwoord hij altijd: "Ik geloof erin. Sterven is een moment. Het verlies overleven duurt een hele tijd en het gemis zal nooit echt overgaan. Maar ooit zullen de herinneringen aan het leven van je geliefde dat moment van sterven en verdriet overstijgen."

Iedereen is welkom

Op vrijdag 14 december vanaf 19.00 uur ben je welkom in de Smeedplaats in Bennekom. Een oude industriƫle ruimte met een fijne sfeer en prachtige oude ramen. Een lekker kopje koffie/thee is inbegrepen. Manu Keirse start de avond om 19.30 uur. Aan en rondom de Veenderweg 36 is overal vrij parkeren.

De kosten voor de avond zijn EUR 15,00 per persoon (graag contant betalen). Na afloop is er gelegenheid om in gesprek te gaan, na te praten, vragen te stellen. Graag via de mail opgeven als je wilt komen; info@uitvaartzorgtroostrijk.nl

Waarom deze lezing

Op woensdag 14 november bestaat Uitvaartzorg Troostrijk 2 jaar, om die reden wil ik wat extra's doen voor de families die ik begeleid heb en iedereen die wat extra steun nodig heeft of iedereen die gewoonweg geĆÆnteresseerd is in het rouwproces.

Wil je meer weten over mij? Neem dan gerust contact met mij op via 06-43513601 of kijk op www.uitvaartzorgtroostrijk.nl

Geplaatst op woensdag 14 november 2018.

Over Uitvaartzorg Troostrijk

Dit bericht is geschreven door Uitvaartzorg Troostrijk. Het bedrijf valt onder uitvaartverzorging uit Ede. Trefwoorden van Uitvaartzorg Troostrijk uit Ede : uitvaart dierbare, overlijden, uitvaartzorg, waardig afscheid, afscheid nemen, dierbare verloren, opbaring, uitvaart, .

Lees meer over Uitvaartzorg Troostrijk.