Leuke en lekkere cadeaus bij de Zuivelhoeve Ede

Bij de Zuivelhoeve in Ede bestelt u uw cadeaupakket nu ook online.

Leuke en lekkere cadeaus bij de Zuivelhoeve Ede

Hoe leuk is het om een mooi en heerlijk pakket samen te stellen in de winkel aan de Grotestraat 57 in Ede. Met keuze uit heerlijke boerenkazen, Noord Hollandse kazen, kruidenkazen worsten, een mooi assortiment aan wijn en veel vers gebrande noten en pinda┬┤s ! Maar ook veel lekkere chocola en Belgische Callebaut Bon Bons. Eigenlijk te veel om op te noemen. Zeer zeker de moeite waard om een bezoek aan de winkel te brengen.

Vanuit de Zuivelhoeve Ede hebben wij nu ook te mogelijkheid om uw cadeaupakket online te bestellen zodat wij dit voor u kunnen versturen. Dit kan voor 1 pakket maar ook voor meerdere pakketten uiteraard. Bent u niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen, is dit een prima alternatief.

Op onderstaande link kunt u een kijkje nemen wat op dit moment het aanbod is van de cadeaupakketten. Mocht uw pakket er niet bij staan, neem dan gerust contact op met de winkel (0318 - 261060) of via info@zuivelhoeve-ede.nl voor een opmaat gemaakt pakket.

https://winkels.zuivelhoeve.nl/shop/winkel/

Tot ziens bij de Zuivelhoeve in Ede.

Geplaatst op vrijdag 31 januari 2020.

Over Zuivelhoeve Ede

Dit bericht is geschreven door Zuivelhoeve Ede. Het bedrijf valt onder delicatessen uit Ede. Trefwoorden van Zuivelhoeve Ede uit Ede : kaasplank, serveerplank, kaasplanken, borrelplanken, kerstpakketten, relatiegeschenken, relatiegeschenken, hartige cadeaupakketten, zoete cadeaupakketten, wijn en bier cadeaus, borrelplank, binnenlandse kazen, buitenlandse kazen, boeren zuivel.

Lees meer over Zuivelhoeve Ede.