Herfstaanbieding t/m 21 december 2019

Ervaar hoe het zelfhelend vermogen van jouw lichaam werkt!

Herfstaanbieding t/m 21 december 2019

Voor wie? Voor iedereen die wil ervaren hoe het zelfhelend vermogen van het lichaam werkt en wat het voor jou kan betekenen.

Wil jij ervaren hoe deze methode werkt en wat het voor jou kan doen, maak dan een afspraak voor een consult van 45 minuten voor €25,-. Ik vertel jou hoe het werkt en laat je daarna ervaren hoe het voelt. Ik breng jouw bekken, benen, rug, nek en hoofd in balans en jij zal voelen hoe jouw lichaam vanzelf in beweging komt en reageert. Je hoeft geen klachten te hebben, deze methode werkt ook preventief. Let op, dit is geen volledige behandeling, wel kun je ervaren wat het voor jou kan doen en hoe het werkt.

Nieuwsgierig en wil je meer weten en het ervaren, wacht dan niet langer en maak gebruik van deze herfstaanbieding. Van tevoren zal ik je vragen een intakeformulier in te vullen. Voor meer informatie; www.raakbewust.nl

Geplaatst op maandag 7 oktober 2019.

Over RaakBewust

Dit bericht is geschreven door RaakBewust. Het bedrijf valt onder coaching uit Ede. Trefwoorden van RaakBewust uit Ede : Touch of Matrix, pijnklachten, bewustwording.

Lees meer over RaakBewust.