De maand van de liefde

Februari is de maand van de liefde. We kennen natuurlijk allemaal valentijnsdag waarbij we, gestimuleerd door de commercie, van alles gaan doen en kopen voor een ander.

De maand van de liefde

Maar hoe staat het eigenlijk met onze zelfliefde? Dat is niet iets waar we als vanzelf mee opgevoed zijn. Als kind krijgen we te horen dat het egoïstisch is om aan onszelf te denken, maar is dat wel zo? Kun je werkelijk van een ander houden als je niet (voldoende) van jezelf houdt?

In mijn werk als massagetherapeut kom ik vaak in aanraking met mensen die lichamelijk en geestelijk uitgeput zijn. In feite gaat er meer energie uit dan dat erin gaat. En dit is geen natuurlijk proces. De natuur zorgt altijd voor een balans. Dit kunnen wij ons weer eigen maken.

Wil jij hier mee starten? Hierbij wil ik je uitnodigen om via dit filmpje een liefdevolle oefening te doen voor jezelf, voor jouw kern, voor jouw midden: de buik. Wellicht wat ongemakkelijk, maar probeer het eens. Wellicht wordt je zelf verrast door het blije gevoel wat er bij je op komt.

Graag hoor ik hoe je het hebt ervaren en of je nog vragen hebt: info@massagemirjam.nl

Geplaatst op dinsdag 7 februari 2023.

Over Massage Mirjam

Dit bericht is geschreven door Massage Mirjam. Het bedrijf valt onder massage uit Ede. Trefwoorden van Massage Mirjam uit Meppel : lichaam en geest, massage, massage praktijk, massage salon, shiatsu, massage bij vermoeidheid, massage bij slaap problemen, massage bij migraine, .

Lees meer over Massage Mirjam.