Vrije Academie 't Pad in Kesteren

Vrije Academie 't Pad uit Kesteren heeft geen profiel.

Wat doet Vrije Academie 't Pad in Kesteren

Vrije Academie 't Pad is een opleiding uit Ede. Men is gevestigd aan de Boveneindsestraat 27. Het telefoonnummer van Vrije Academie 't Pad in Kesteren is 06-12148972.

Is Vrije Academie 't Pad in Kesteren uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Edeonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Vrije Academie 't Pad in Kesteren valt onder de rubriek opleiding. Een opleiding uit Ede levert onder andere :

Vrije Academie 't Pad is een opleidingsinstituut voor kunsteducatie, kunstzinnig hulpverlenen en holistische beeldende kunst. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander opleiding

 • In Contact

  In Contact is een professionele praktijk voor therapie, coaching en training . Trefwoorden van In Contact : in contact met jezelf, in contact met anderen, in contact met partner, in contact met kinderen, in contact met gezin, mezelf verloren, vertrouwen is weg, helpen bij oplossen blokkades, ongelukkig leven, in balans komen, last van spanningen, last van verwachtingen, vastgelopen, problemen samengesteld gezin, Gestaltgezinstherapie, Psychosociale Therapie, ACT, EFT, Brainspotting, .

  tel. 06-34527784, Amersfoortsestraat 18, 3772 CJ in Barneveld

  Meer over In Contact contact website

 • Know Limits

  Know Limits helpt jongeren te werken aan zelfwaardering en het leren kennen en aangeven van gezonde . Trefwoorden van Know Limits : weerbaarheidstraining, meer zelfvertrouwen, mijn kind is onzeker, kind wordt gepest, gezond online, groepsgesprekken, workshops school, workshops kerk, jongeren workshops, workshops voor docenten, workshops voor jeugdleiders, groepsdruk, grenzen aangeven, grenzen op seksueel gebied, liefdevol omgaan met jezelf, .

  tel. 06-34527784, Amersfoortsestraat 18, 3772 CJ in Barneveld

  Meer over Know Limits contact website