Voedingsadvies Beter Af te Bennekom in Bennekom

Voedingsadvies Beter Af te Bennekom: Voedingscoach op maat.

Over Voedingsadvies Beter Af te Bennekom

Voedingsadvies Beter Af te Bennekom valt onder de rubriek coaching uit Ede.

De drijvende kracht achter Voedingsadvies Beter Af te Bennekom is Karin Malestein-Jansen. Karin kan u op professionele manier bijstaan op het gebied van afvallen en het helpen van het maken van verantwoorde keuzes.

Tijdens een intake gesprek wordt er door het door u ingevulde eetdagboek besproken. Ook krijgt u een vragenlijst zodat Karin een helder en duidelijk beeld krijgt van wat uw wensen en doelstellingen zijn. Vervolgens wordt u gewogen en wordt uw taille-omvang gemeten. Hierop volgend ontvangt u een uitgebreid voedings- en beweegadvies welke op u persoonlijk is afgestemd.

Bij het vervolgconsult wordt het advies met u besproken. Ook kan Karin u desgewenst advies en tips geven. Tevens krijgt u eenvoudige recepten mee. Ook hier wordt u weer gewogen en wordt de taille-omvang gemeten.

De voedingsadviezen zijn altijd persoonlijk op u afgestemd. Wanneer u een evenwichtig voedings- en bewegingspatroon hanteert zult u het gewenste gewicht kunnen bereiken maar misschien wel net zo belangrijk, ook behouden.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Voedingsadvies Beter Af te Bennekom.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voedingsadvies Beter Af te Bennekom uit de rubriek coaching uit Ede is gevestigd aan de Jonker Sloetlaan 21 in Bennekom. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13186446.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Voedingsadvies Beter Af te Bennekom zijn o.a. :