Valkenet Kindercoach in Zeist

Gespecialiseerd in kinderen die hoogsensitief zijn

Over Valkenet Kindercoach

Valkenet Kindercoach valt onder de rubriek coaching in Ede.

Judith Valkenet is het gezicht en de drijvende kracht achter Valkenet Kindercoach.Sinds 2009 werk ik in de kinderopvang. Omdat ik geconstateerd heb tijdens mijn werk in de kinderopvang, dat veel kinderen een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken, ben ik kindercoach geworden. Ik ben gespecialiseerd in kinderen die hoogsensitief zijn.

Ben je op zoek naar een kindercoach ? Omdat je ziet dat je kind niet lekker in zijn/haar vel zit? Omdat het onzeker, angstig, verdrietig, hooggevoelig is en weinig zelfvertrouwen heeft? Of wellicht omdat het gepest wordt, last van faalangst heeft, erg druk is of boos? En wil je je kind helpen maar weet je niet goed hoe? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Valkenet Coaching. Ik wil en kan meekijken met jullie om te zien hoe we het gezin weer in zijn kracht kunnen zetten.

Hoe werkt een coachingtraject:

- Stap 1: Kennismaken via een telefoongesprek

- Stap 2: intakegesprek

- Stap 3: coaching

- Stap 4: evaluatie

Geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de site. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Valkenet Kindercoach uit de rubriek coaching uit Ede is gevestigd aan de Laan van Vollenhove 452 in Zeist. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-26452640.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Valkenet Kindercoach zijn o.a. :