Trice, Art & Yoga in Ede

Trice, Art & Yoga: Workshops en cursussen.

Over Trice, Art & Yoga

Trice, Art & Yoga valt onder de rubriek paramedisch centrum uit Ede.

De drijvende kracht achter Trice, Art & Yoga is Beatrice Martinetz. Beatrice heeft de studie aan de vakhogeschool voor kunst- en communicatievorming in Hildesheim in 1990 behaald. Tijdens deze studie kwam Beatrice in aanraking met diverse technieken zoals fotografie, kalligrafie, aquarel, zeefdruk en meer.

Beatrice is werkzaam geweest als grafisch vormgever. 'S avonds ging Beatrice in haar vrije uren schilderen. Dit is nu 21 jaar geleden. Beatrice experimenteert tegenwoordig met veel materialen, hulpmiddelen en gereedschappen. Schilderen betekent voor Beatrice vrijheid en passie!

U kunt bij Trice, Art & Yoga terecht voor kunst lessen, schilderlessen en workshops.

Trice, Art & Yoga verkoopt diverse soorten en maten schilderen. U ziet op de website meer informatie hierover terug. Daarnaast biedt Beatrice ook werk in opdracht aan. Heeft u een idee voor een schilderij? Dan realiseert Beatrice deze graag voor u.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Trice, Art & Yoga uit de rubriek paramedisch centrum uit Ede is gevestigd aan de Wilterdinkstraat 35 in Ede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0318-620050.

Diensten en producten voor paramedisch centrum

Trefwoorden die horen bij Trice, Art & Yoga zijn o.a. :