Time-Out Massage23 in Ede

Uw start naar een betere gezondheid!!!

Over Time-Out Massage23

Time-Out Massage23 valt onder de rubriek massage in Ede.

Thomas de Man is de drijvende kracht achter Time-Out Massage!!! Hij is een ervaren massagetherapeut in Ede die zich integreerd in een reeks therapieën, om ziekten te voorkomen en te behandelen en een optimale gezondheid te bevorderen. Holistische geneeskunde is de kunst en wetenschap van genezing die de geest, het lichaam en de ziel aanpakt. Hij houdt ervan om patiënten in staat te stellen hun lichaam te begrijpen en de zachte kracht van de helende kunsten te ontdekken. Hij zoekt altijd naar nieuwe behandelingen en therapieën die hij in zijn praktijk kan integreren en hij is van mening dat voortdurend leren belangrijk is voor een goede Massagetherapeut.

De behandelingen die hij aanbiedt:

* Massage van diepliggende weefsels, Het houdt rekening met het hele lichaam en geest en helpt de natuurlijke genezingsprocessen van de patiënt te activeren en de fysieke en emotionele welzijn te herstellen.

* Reflexologie, Holistische geneeskunde bevat een breed scala aan behandelingen die gebaseerd zijn op generaties van traditie. Na een enkele sessie zult u veranderingen in uw lichaam, geest en energieniveaus zien.

Voor meer informatie en mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Time-Out Massage23 uit de rubriek massage uit Ede is gevestigd aan de Groenendaal 616 in Ede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22261466.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Time-Out Massage23 zijn o.a. :