Simonsz Natuursteen in Ede GLD

Simonsz Natuursteen Thomaslaan 37 6712CL Ede

Over Simonsz Natuursteen

Simonsz Natuursteen valt onder de rubriek uitvaartverzorging in Ede.

 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; Sinds lange tijd verzorgen wij voor veel mensen het onderhoud van de gedenksteen van hun dierbare overledene. Voor een klein bedrag per jaar ziet het graf er altijd verzorgt uit. Dit pakket is desgewenst uit te breiden naar de verzorging van perkdoeg op het graf of het bezorgen van grafstukken op speciale gedenkdagen.

Dit onderhoud bestaat uit de verzorging en reiniging van het graf en het repareren en herstellen van letters en attributen op uw graf. Ook voor de aankoop van een nieuwe steen kunt u bij ons terecht. Wij komen in alle rust bij u thuis met veel materialen om u een uitgebreide keus te kunnen laten maken, Mocht u de materialen in het echt willen zien nemen wij u mee naar de begraafplaats waar u in alle rust uw keuzes kunt maken.

Voor een prijsopgave of een kennismaking kunt u ons bellen op 0318-611685. Ook voor de aankoop van een aanrechtblad drempel of beeld bent u bij ons aan het goede adres.

Onze website is momenteel nog niet klaar, wij werken hier hard aan zodat u rustig onze webiste kunt bekijken.

Onze excuses hiervoor!

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Simonsz Natuursteen uit de rubriek uitvaartverzorging uit Ede is gevestigd aan de Thomaslaan 37 in Ede GLD. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0318-611685.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Simonsz Natuursteen zijn o.a. :