Simia in Ede

Wij bieden diverse leuke activiteiten aan op onze twee prachtige locaties!

Over Simia

Simia valt onder de rubriek organisatie bureau uit Ede.

U wilt graag een erg leuke dag beleven? Dat kan bij ons, wij hebben twee erg mooie locaties waar wij diverse activiteiten aanbieden. Onze locaties liggen midden op de Veluwe tussen ede en Otterlo. De eerste locatie ligt midden in het bos op het terrein van zorgcentrum 's Heeren Loo en onze andere locatie ligt aan de rand van het bos op een zeer rustiger locatie. Deze twee locaties hebben wij gekozen omdat ze ideaal zijn voor onze diverse buiten activiteiten.

Waar staat Simia voor? Letterlijk betekend Simia in het Latijns 'aap'. Dit staat voor ons gelijk aan saamhorigheid, klimmen, plezier, klauteren, speelsheid en natuurlijk samenwerking. Vanuit deze punten bieden wij ook onze diverse activiteiten aan.

De zeer diverse activiteiten die wij u mogen en kunnen aanbieden zijn: Boogschieten, klimbos, disc golf, gps wandelen, paintball, mountainbiken en diverse kinderfeestjes.

Ook kunt u bij ons terecht voor een katapult bouwen, blind boogschieten, wandelende A en een burg bouwen. Natuurlijk mag u zelf ook creatief zijn en een spelletje of activiteit bedenken, wij kunnen samen met u een leuke activiteit maken.

Bovenstaande activiteiten gelden ook voor teambuilding, zo leert iedereen goed en leuk samen te werken.

Wij zijn altijd zeer betrokken bij en met onze klanten, wij willen ook graag dat onze activiteiten voor iedereen leuk zijn en dat de mensen na de activiteit met een glimlach weg gaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Simia uit de rubriek organisatie bureau uit Ede is gevestigd aan de Apeldoornseweg 60 in Ede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28639345.

Diensten en producten voor organisatie bureau

Trefwoorden die horen bij Simia zijn o.a. :