Praktijk de Crux in Ede

Psychosociale hulpverlening - Praktijk de Crux

Over Praktijk de Crux

Praktijk de Crux valt onder de rubriek coaching uit Ede.

Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen bij het verwerken van zware gebeurtenissen? Zoek dan niet langer want dan ben je bij Praktijk de Crux helemaal aan het juiste adres.

Op de reis van ons leven dragen we in onze rugzak van alles mee. In de loop van de tijd hebben we goede dingen meegekregen, maar zijn er ook gebeurtenissen geweest die ons pijn en schade hebben bezorgd. Iedereen maakt, bewust of onbewust, eigen keuzes om daarmee om te gaan.

Gesprekken bij praktijk de Crux kunnen je meer inzicht geven in wat je allemaal in je rugzak meedraagt, wat daarvan behulpzaam is en wat je misschien beter achter je kunt laten. Dit zal je helpen om nieuwe en verfrissende keuzes te maken die bij jou als een uniek persoon passen.

Heb je nog vragen voor Praktijk de Crux? Of wil je meer te weten komen over hun werkwijze? Neem dan gerust even contact met ze op of neem een kijkje op hun website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk de Crux uit de rubriek coaching uit Ede is gevestigd aan de Blijdestein 53 in Ede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44086543.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk de Crux zijn o.a. :