Partycatering de Vallei in Ede

Partycatering de Vallei: Catering aan huis en bedrijf.

Over Partycatering de Vallei

Partycatering de Vallei valt onder de rubriek catering uit Ede.

Zoekt u een professioneel cateringbedrijf die catering aan huis en bedrijf aanbiedt? Dan bent u bij Partycatering de Vallei aan het juiste adres. Partycatering de Vallei zorgt voor de juiste catering voor uw feest! U kunt bij Partycatering de Vallei kiezen uit de volgende soorten catering:

- Buffet catering. - Drankarrangement. - Nagerecht. - Barbecue. - Echt Lekker Gebak. - Megaspies. - Lunch.

Partycatering de Vallei biedt cateringservice aan in de volgende plaatsen: Arnhem, Ede, Barneveld, Bennekom, Hoenderloo, Oosterbeek, Otterlo, Renkum, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Lunteren, Veenendaal, Voorthuizen, Wageningen, Woudenberg, Wolfheze en omstreken.

U kunt naast catering ook bij Partycatering de Vallei terecht voor het huren van feestbenodigdheden zoals tenten. Vraagt u eens naar de mogelijkheden.

Bekijkt u de website voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Partycatering de Vallei? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Partycatering de Vallei uit de rubriek catering uit Ede is gevestigd aan de Bertekamp 99 in Ede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-26822040.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Partycatering de Vallei zijn o.a. :