Mooie Wijze Vrouwen in Doesburg

Mooie Wijze Vrouwen: Coach voor vrouwen van rond de 50.

Over Mooie Wijze Vrouwen

Mooie Wijze Vrouwen valt onder de rubriek coaching in Ede.

Het gezicht achter Mooie Wijze Vrouwen is Elly van Exel. Elly leert u tijdens de coaching sessies om te leven/werken vanuit rust en vertrouwen. Wanneer zaken anders lopen dan zoals u heeft gepland, is dit niet altijd een ramp. Het doel is dat u zich niet overal druk over gaat maken en doet u dingen gaat doen die u voldoening geven en waar u van kunt genieten.

Bent u een vrouw van rond de 50 en wilt u graag kiezen voor persoonlijke coaching? Dan bent u bij Mooie Wijze Vrouwen aan het juiste adres. In deze levensfase verandert er vaak veel in een vrouwenleven. Een paar voorbeelden: U komt in de overgang en uw lijf gaat veranderen, kinderen worden ouder en uw eigen ouders hebben steeds meer hulp nodig. Dit doet fysiek maar ook mentaal iets met u. Als gecertificeerd beroepscoach kan Elly u helpen. Stap voor stap kunt u uw doel bereiken. U kunt kiezen voor een traject of losse sessies.

Naast coaching kunt u bij Mooie Wijze Vrouwen ook terecht voor waardevolle workshops. Er is tijdens deze workshops persoonlijke aandacht voor iedereen, de groep zal elke keer bestaan uit 4 tot 12 vrouwen.

Mooie Wijze Vrouwen is aangesloten bij Nobco en er wordt gewerkt volgens de Nederlandse Gedragscode voor Coaches.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14131039.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Mooie Wijze Vrouwen zijn o.a. :