Made Creatives in Ede

JOUW SPECIALISTE VOOR BELLYPAINT, BEELDJES, AFDRUKKEN & SIERADEN, TIJDENS OF NA JE ZWANGERSCHAP

Over Made Creatives

Made Creatives valt onder de rubriek kunstenaar in Ede.

De drijvende kracht achter Made Creatives is Machteld van der Eijk. Als kunstenares maakt zij prachtige herinneringen aan uw zwangerschap of voor uw baby. U kunt hierbij denken aan een bellypaint, gipsafdruk van uw buik, geboorteborden en herinneringsdoosjes.

Wilt u ook een tastbare herinnering? Kiest u dan voor Made Creatives.

Machteld kan bijzondere fases in het leven van uw gezin vastleggen. Een herinnering die tastbaar is. Midden in een bijzondere periode even stilstaan bij het hier en nu en dit moment vieren. Een herinnering die u vast kunt pakken. Met Made Creatives kunt u dit moment vasthouden voor altijd!

U kunt bij Made Creatives terecht voor diverse diensten. Hieronder ziet u een overzicht staan:

- Bellypaint.

- Geboortebord.

- Lifecast.

- Speciale handjes.

- Herinneringsdoosje.

Machteld heeft gestudeerd aan de kunstacademie en zij is opgeleid als make-up artist. Er worden uitsluitend professionele en veilig materialen gebruikt voor de bellypaints, gipsafdrukken en andere producten.

U kunt de website bekijken voor meer informatie en de mogelijkheden. Heeft u een vraag aan Made Creatives? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Made Creatives uit de rubriek kunstenaar uit Ede is gevestigd aan de Haviklaan 21 in Ede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15230157.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Made Creatives zijn o.a. :