Loopbaancoach Anneke in Heveadorp

Ga (weer) fluitend naar je werk

Over Loopbaancoach Anneke

Loopbaancoach Anneke valt onder de rubriek coaching in Ede.

Mevrouw Anneke Seegers is het gezicht en de drijvende kracht achter Loopbaancoach Anneke. Mei 2014 ben ik gestart met de Opleiding Professioneel Loopbaanadviseur bij VistaNova, school voor loopbaan & leiderschap. Na een jaar gestudeerd te hebben ontving ik mijn diploma, die bekroond is met het StiR keurmerk, wat fungeert als een uniek, onafhankelijk bewijs van kwaliteit. Ik heb mezelf daarna begeleid naar zelfstandig ondernemen als Loopbaancoach. Door noodgedwongen afscheid te nemen van je baan heb ik persoonlijk mogen ervaren dat dit een KANS kan zijn op een nieuwe stap in je carrière die je veel voldoening en energie oplevert.

Ben je op zoek naar een loopbaancoach? Omdat je weer fluitend naar je werk wil? Wil je graag een volgende stap maken in je loopbaan maar weet je niet goed hoe en wat je gelukkig maakt? Kan je CV een 'make-over' gebruiken? Of heb je een sollicitatiegesprek maar heb je weinig zelfvertrouwen? Wellicht wil je professioneel ondersteund worden bij keuzes die je moet gaan maken of moet je afscheid nemen van je werkgever? Zoek dan niet verder je bent aan het juiste adres bij Loopbaancoach Anneke. Ik wil je helpen nieuwe inzichten te krijgen. ik help je op te vallen en wil je graag begeleiden bij processen zodat je weer klaar bent voor de arbeidsmarkt.

De diensten die Loopbaancoach Anneke aanbiedt:

- Loopbaancoaching

- Verover die baan

- Outplacement

- Trainingen en workshops

- Recruitment

Ben je geïnteresseerd? kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Loopbaancoach Anneke uit de rubriek coaching uit Ede is gevestigd aan de Dunolaan 10 in Heveadorp. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52778250.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Loopbaancoach Anneke zijn o.a. :