Loes4Style in Ede

Loes 4 Style: Bloemen, interieur,Styling en Catering

Over Loes4Style

Loes4Style valt onder de rubriek bloemist in Ede.

De creatieve en professionele kracht en achter Loes4Style is Loes van Griethuysen. Loes haar liefde voor bloemen en de passie voor interieurs en koken, heeft zij in 2008 samen gebracht in Loes4Style. U kunt bij Loes4Style terecht voor bloemen, interieur en de catering.

Bloemen: Bij Loes4Style kunt u terecht voor de mooiste bloemen en boeketten. Wanneer u een geurend boeket in een schitterende kleurenexpositie heeft, dan geeft dit een speciale betekenis aan ieder moment. U kunt hier terecht voor bruidsarrangementen (bloemen), bloemen voor events en afscheidsbloemen.

Interieur: Naast de mooiste bloemen, kunt u bij Loes4Style ook terecht voor interieuradvies en styling.

Catering: Heeft u iets te vieren en wilt u graag uw gasten op een bijzondere manier ontvangen en de maximale aandacht geven? Dan kunt u de catering uitbesteden aan Loes4Style. U kunt kiezen uit diverse catering mogelijkheden, van borrelhapjes tot complete buffetten.

Heeft u een vraag aan Loes 4 Style? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Natuurlijk kunt u voor meer informatie ook de website bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Loes4Style uit de rubriek bloemist uit Ede is gevestigd aan de Wellensiekstraat 4 in Ede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10111567.

Diensten en producten voor bloemist

Trefwoorden die horen bij Loes4Style zijn o.a. :