Livon Kindercoaching in Veenendaal

Livon Kindercoach | Voor kinderen, jongeren en opvoeders.

Over Livon Kindercoaching

Livon Kindercoaching valt onder de rubriek coaching in Ede.

Vrolijk, energiek en vol zelfvertrouwen, zo zien wij kinderen het liefst. In werkelijkheid is dit niet altijd vanzelfspreken. Soms loopt het gewoon even niet zo lekker en dan kan kindercoaching helpen.

Kindercoaching is een laagdrempelige vorm van korte begeleiding. Het is oplossingsgericht en speciaal ontwikkeld voor het kind. Het is een vom van coaching waarbij de belevingswereld van het kind centraal staat en waarbij, onder andere, het gezin, de vrienden, de school en vrije tijd een belangrijke rol vervullen.

Livon Kindercoach kijkt voorbij het ''vraagstuk'' die het kind heeft. Dit wil zeggen dat het kind en Livon Kindercoach op onderzoek gaan naar de eigen kwaliteiten, de talenten en de mogelijkheden. Zo wordt er aan het zelfvertrouwen gewerkt en doet het kind zelfkennis op.

Soms loopt je kind rond met vragen, gedachtes of emoties die de overhand nemen.

Denk onder andere aan:

- Onzekerheid, boos, bang of verdriet

En dit kan zich weer uiten op veel manieren, bijvoorbeeld:

- Moeilijk slapen

- Slecht of niet eten

- Broek plassen

- Driftbuien, prikkelbaar, erg boos of vaak ruzie

- School stom vinden, denken niks te kunnen

- Vaak hoofdpijn/buikpijn van alle prikkels prikkels en spanning

- Gepest worden of weinig/geen vrienden

- Niet begrepen voelen

Samen met Livon Kindercoach gaan zij op een speelse manier onderzoeken wat er speelt en hoe dit anders kan. Dit kan met verschillend methodes. Livon Kindercoach geeft ruimte om eigen oplossingen aan te dragen en samen gaan zij op zoek naar de kwaliteiten, waar je kind verder mee kan.

Tijdens het eerste en kosteloze kennismakingsgesprekken bespreken jullie de hulpvraag in het kort. Als je besluit om verder te gaan, volgt er een intake van maximaal 1,5 uur. Tijdens het intakegesprek gaan zij dieper op de hulpvraag in om zo een beter beeld te krijgen en wordt er een inschatting gemaakt over de duur van het traject.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Livon Kindercoaching uit de rubriek coaching uit Ede is gevestigd aan de Mac Bride straat 21 in Veenendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30720155.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Livon Kindercoaching zijn o.a. :