Kappa Coaching WEG MET DIE ONZEKERHEID in Veenendaal

Coaching voor perfectionistische vrouwen die hun ambities waar willen maken.

Over Kappa Coaching WEG MET DIE ONZEKERHEID

Kappa Coaching WEG MET DIE ONZEKERHEID valt onder de rubriek coaching in Ede.

Herken je dit?

Met een dijk van een CV, een leidinggevende die heel tevreden is en klanten die je positieve feedback geven, heb je geen enkele reden tot klagen. Toch? Was het maar waar. Er is altijd die knagende onzekerheid. Altijd de twijfel of je wel aan de verwachtingen voldoet. Altijd het gevoel dat anderen het beter doen dan jij, meer weten, slimmer zijn, of leuker, meer deskundig, beter opgeleid, noem maar op.

Je doet je uiterste best om je allerbeste werk af te leveren. Hierdoor is je werk eigenlijk nooit klaar. Het kan altijd nog beter. Kritiekpuntjes kun je slecht van je afzetten. Je weet dat je je leven niet gemakkelijker maakt met je perfectionisme. Maar hoe kom je ervan af?

Je hebt vaak het gevoel dat je niet goed genoeg bent. Het is slechts een kwestie van tijd voordat het anderen ook gaat opvallen. Voordat je door de mand valt en anderen ook zien dat je maar wat zit te doen. Tot die tijd doe je je stinkende best om dat te voorkomen. “Fake it ‘til you make it”, zeggen ze wel eens. Nou, daar weet je alles van. Je ‘faket’ je een slag in de rondte, maar je hebt niet echt het gevoel dat je het ‘gemaket’ hebt.

Hoe lang wil jij nog doorgaan op deze manier? Hoe lang ga je dit nog volhouden? Of denk je dat je het zelf kunt oplossen? Als je heel eerlijk tegen jezelf bent, weet je wel beter. Je loopt al jaren tegen dezelfde dingen op en die vermoeidheid wordt alleen maar erger. Heb je er compleet genoeg van om je zo te voelen, om op deze manier in het leven te staan? Het kan namelijk ook anders! Misschien is het tijd om nu eens voor jezelf te kiezen.

Eva Kalter van Kappa Coaching helpt perfectionistische vrouwen die klaar zijn met twijfelen aan zichzelf. Zoek jij een deskundige en ervaren coach die jou helpt om met vertrouwen in jezelf je ambities waar te maken? Dan ben je bij Kappa Coaching aan het juiste adres. Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend gesprek.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kappa Coaching WEG MET DIE ONZEKERHEID uit de rubriek coaching uit Ede is gevestigd aan de Wageningselaan 2 in Veenendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28696189.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Kappa Coaching WEG MET DIE ONZEKERHEID zijn o.a. :