Handwerkspeciaalzaak Kesteren in Kesteren

Handwerkspeciaalzaak Kesteren gevestigd in Ede. Mijn naam is Maaike van Veenendaal en al meer dan vijfentwintig jaar actief als lerares kantklossen en handwerken in de Betuwe. In onze rustieke, authentieke betuwse boerderij in Kesteren heb ik naast het geven allerlei cursussen handvaardigheid de verkoop in de winkelboerderij van handwerk- en kantklos- benodigdheden zoals; alle soorten katoen, breiwol, garens, handwerkaccesoires (naalden, breipennen, haaknaalden, passepartouts etc. etc.).

Over Handwerkspeciaalzaak Kesteren

Handwerkspeciaalzaak Kesteren valt onder de rubriek opleiding uit Ede.

Mijn naam is Maaike van Veenendaal en al meer dan vijfentwintig jaar actief als lerares kantklossen en handwerken in de Betuwe. In onze rustieke, authentieke betuwse boerderij in Kesteren heb ik naast het geven allerlei cursussen handvaardigheid de verkoop in de winkelboerderij van handwerk- en kantklos- benodigdheden zoals; alle soorten katoen, breiwol, garens, handwerkaccesoires (naalden, breipennen, haaknaalden, passepartouts etc. etc.).

Ook heb ik een zeer groot assortiment borduurpakketten van eenvoudig tot uitgebreid en is er ook de mogelijkheid tot inlijsten van het borduurwerk. Mail ons voor komende acties.

Ik hoop U te zien in mijn winkel, die geopend is donderdag en vrijdag van 10 tot 18.00u Zaterdag van 10 tot 17.00 uur. Natuurlijk kunt U ook bellen voor gewijzigde openingstijden; 0488-482324

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

C. Groenewoud vrijdag 8 maart 2019

2,5 sterren

“Mevrouw adviseerde een paar bollen extra te kopen, want wat over was mocht ik terug brengen. Toen ik dat deed kreeg ik een tegoedbon. Dat had ze er niet bijgezegd. Een tegenvaller dus. Zeker omdat ik niet in Kesteren woon. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Dicky Janssen vrijdag 2 januari 2015

4 sterren

“Deze handwerkwinkel is een ontzettend leuke winkel. Ze hebben niet alleen veel van van alles, maar helpen je ook altijd in de goede richting. En dat zijn nooit loze woorden. Ik loop er altijd met plezier rond te snuffelen en dat kan ook allemaal. Bovendien doe je leuke ideeën op en zie je dingen waar (tenminste ik ) het bestaan niet van af wist. Kortom; voor elke creatieveling de moeite waard.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Riek van Kruistum maandag 13 oktober 2014

4 sterren

“Ik geef deze zaak een 8 omdat ze niet te broerd zijn om iets te zoeken voor je. Maar ook mee te denken met je over een patroon of wol. En ik geef ook de acht omdat ze zóóóveel hebben in de winkel en je heerlijk kan kijken en snuffelen en je ze niet jagen!! Dank je wel firma van Veenendaal!!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Sandra dinsdag 11 maart 2014

4,5 sterren

“Een geweldige firma! Als je problemen hebt met je handwerkspullen, staan ze altijd voor je klaar. Vriendelijk personeel ook. Ben ontzettend blij met zo'n winkel in de buurt. ;P”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 4 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 8.

Contact opnemen

Handwerkspeciaalzaak Kesteren uit de rubriek opleiding uit Ede is gevestigd aan de Boveneindsestraat 25 in Kesteren. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0488-482324.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij Handwerkspeciaalzaak Kesteren zijn o.a. :