Goudbrokaat Bijbelschool in Ede

Goudbrokaat Bijbelschool uit Ede heeft geen profiel.

Wat doet Goudbrokaat Bijbelschool in Ede

Goudbrokaat Bijbelschool is een opleiding uit Ede. Men is gevestigd aan de De Wissel,Bettekamp 99. Het telefoonnummer van Goudbrokaat Bijbelschool in Ede is 06-81784884.

Is Goudbrokaat Bijbelschool in Ede uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Edeonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Goudbrokaat Bijbelschool in Ede valt onder de rubriek opleiding. Een opleiding uit Ede levert onder andere :

Welkom bij Goudbrokaat Bijbelschool, School voor discipelschap, communicatie en identiteitsontwikkeling. Dinsdagavond 29 augustus is er een Open Avond met informatie over het basisjaar 2017/2018 geweest. Diverse mensen hebben zich ingeschreven. Er zijn momenteel nog enkele plaatsen beschikbaar. Meer informatie en de mogelijkheid tot online inschrijving vindt u op www.goudbrokaat.nl. U bent van harte welkom! lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander opleiding

 • In Contact

  In Contact is een professionele praktijk voor therapie, coaching en training . Trefwoorden van In Contact : in contact met jezelf, in contact met anderen, in contact met partner, in contact met kinderen, in contact met gezin, mezelf verloren, vertrouwen is weg, helpen bij oplossen blokkades, ongelukkig leven, in balans komen, last van spanningen, last van verwachtingen, vastgelopen, problemen samengesteld gezin, Gestaltgezinstherapie, Psychosociale Therapie, ACT, EFT, Brainspotting, .

  tel. 06-34527784, Amersfoortsestraat 18, 3772 CJ in Barneveld

  Meer over In Contact contact website

 • Know Limits

  Know Limits helpt jongeren te werken aan zelfwaardering en het leren kennen en aangeven van gezonde . Trefwoorden van Know Limits : weerbaarheidstraining, meer zelfvertrouwen, mijn kind is onzeker, kind wordt gepest, gezond online, groepsgesprekken, workshops school, workshops kerk, jongeren workshops, workshops voor docenten, workshops voor jeugdleiders, groepsdruk, grenzen aangeven, grenzen op seksueel gebied, liefdevol omgaan met jezelf, .

  tel. 06-34527784, Amersfoortsestraat 18, 3772 CJ in Barneveld

  Meer over Know Limits contact website