Echt Gemma in Oosterbeek

Weer in balans met je zelf

Over Echt Gemma

Echt Gemma valt onder de rubriek coaching in Ede.

Gemma van der Krogt is het gezicht en de drijvende kracht achter Echt Gemma weer in balans met je Zelf. Ik ben coach in hart en nieren. Ik ben puur, volledig mezelf: zacht, scherp waar nodig, helder, krachtig, liefdevol en praktisch. En om jou weer in balans te krijgen, zet ik al mijn levenservaring in.

Ben je op zoek naar een coach omdat je graag de ruimte wil om naar binnen te gaan en de verbinding met je Zelf (terug) te vinden? Omdat je uit evenwicht bent door gebrek aan zelfvertrouwen, pesten, afwijzing, angsten, relatieproblemen, echtscheiding? Of omdat je uit balans bent door (seksueel) misbruik, verlies van een kind ? Of heb je behoefte aan iemand die met je meekijkt, die je een beetje de weg wijst? Zoek dan niet verder je bent aan het juiste adres bij Echt Gemma weer in balans met je Zelf.

Met mijn visie die tegenwoordig hard nodig is in deze nogal veranderlijke wereld, wil ik je daar graag bij begeleiden,coachen en er aan bijdragen. Dit doe ik door iedereen de ruimte te bieden om naar binnen te gaan. Ik wil er voor je zijn. Zodat je weer in evenwicht komt met wie jij bent en wil zijn. Zodat je weer in balans kan leven, werken. In vriendschappen en een relatie kan staan vanuit wie je echt bent.

Ben je nieuwsgierig naar wat Echt Gemma weer in balans met je Zelf kan betekenen? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.

De praktijk bevind zich in de regio.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46075803.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Echt Gemma zijn o.a. :

Nieuws van Echt Gemma in Oosterbeek

Behoefte aan balans?

Behoefte aan balans?

Ook geraakt door alle ontwikkelingen in deze tijd?

 10% korting op workshop-, trainings- of  individuele sessie

10% korting op workshop-, trainings- of individuele sessie

Korting op je sessie bij Echt Gemma als je je via hier aanmeld