De Kabouterherberg in Ede

De leukste kinderherberg voor kinderen van 6 weken tot 12 jaar oud.

Over De Kabouterherberg

De Kabouterherberg valt onder de rubriek kinderopvang in Ede.

Mijn naam is Marjan van Nimwegen, zelf heb ik 4 kinderen. Al mijn hele leven vang ik kinderen op, daarom heb ik nu besloten om van mijn hobby te veranderen in mijn beroep. Ik ben een geregistreerd gastouder. Mijn uurtarief ligt onder de grens van de belasting. €5,25 per uur.Ik werk dagelijks, flexibele opvang geen probleem.

Als gastouder vind ik het erg belangrijk dat kinderen zich veilig en warm voelen en het leuk hebben als mama en papa aan het werk zijn. Zelfredzaamheid en zelfvertrouwen vind ik erg belangrijk..Kinderen zijn erg gevoelig voor warmte, sfeer en liefde, daar richt ik me op als gastouder van jouw kind. Uiteraard is de opvang rookvrij. Wij hebben katten maar deze zijn gewend aan kinderen.

Met mooi weer zijn de kinderen buiten, hier is voldoende te ruimte om heerlijk te spelen. Zo kunnen we met water spelen, duwauto,, trampoline, fietsjes, een zandbak en stepjes. Daarnaast is de speeltuin ook dichtbij, waar we ook altijd heen kunnen gaan. Bij slecht weer gaan we gezellig binnen spelen. In de herberg hebben wij de mogelijkheden om te spelen met verkleedkleren, we kunnen zingen en dansen, er zijn boekjes om uit voor te lezen en een hoop speelgoed. Natuurlijk gaan we ook knutselen en soms gaan we wat lekkers bakken om later op de dag lekker van te smullen.

Wij eten en drinken biologisch en speciale voeding ivm allergie en/of religie is uiteraard geen enkel probleem


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Kabouterherberg uit de rubriek kinderopvang uit Ede is gevestigd aan de Harsseveld 6 in Ede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44994104.

Diensten en producten voor kinderopvang

Trefwoorden die horen bij De Kabouterherberg zijn o.a. :