CVN schoonmaak in Ede

CVN schoonmaak

Over CVN schoonmaak

CVN schoonmaak valt onder de rubriek schoonmaakbedrijf uit Ede.

CVN schoonmaak is het schoonmaakbedrijf van Midden-Nederland. CVN schoonmaak verzorgt alle voorkomende onderhoud- en schoonmaakwerkzaamheden voor gebouwen en bedrijven. Aan de hand van een op maat gemaakt schoonmaakplan zorgen wij ervoor dat uw werkomgeving altijd schoon en netjes is. Onze medewerkers werken zorgvuldig, verstaan hun vak en werken zeer flexibel.

CVN schoonmaak verzorgt alle voorkomende schoonmaakdiensten voor een groot aantal branches waaronder: kantoren, woningstichtingen, verenigingen, kinderdagverblijven en zorgcomplexen.

Wij verzorgen dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud van:

- VVE's

- Horeca

- Gevelreiniging

- Glasbewassing

- Terrasreiniging

- Vloeronderhoud

Ieder type vloer kan worden behandeld door CVN Schoonmaak. Denk daarbij aan het opnieuw in de was zetten van linoleum vloeren, diepte-reinigen van tapijt, machinaal schrobben van pvc- en grindvloeren en het slijpen/polijsten van natuursteen.

Uw schoonmaak is onze verantwoordelijkheid!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Daar staat nog veel meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

CVN schoonmaak uit de rubriek schoonmaakbedrijf uit Ede is gevestigd aan de Venturistraat 2Q in Ede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0318-250000.

Diensten en producten voor schoonmaakbedrijf

Trefwoorden die horen bij CVN schoonmaak zijn o.a. :