CarEs2coach in Duiven

Cares to coach, met zorg begeleiden

Over CarEs2coach

CarEs2coach valt onder de rubriek coaching in Ede.

Ik ben Esther, paardencoach, life coach en spiritueel coach.

Ik coach mensen die; - Bereid zijn te reflecteren en aan zichzelf te werken - Veranderingen willen in zijn of haar leven en open staan om te veranderen - Vastlopen en niet meer weten hoe nu verder - Zelfbewust willen worden - Willen weten hoe energie werkt in hun lichaam - Burn-out klachten ervaren - Spanningsklachten, trauma en blokkades ervaren

Wanneer je vragen hebt als: - Hoe voorkom ik een burn-out? - Hoe ga ik om met stress? - Hoe kan ik het beste mijn grenzen aangeven? - Ik ben altijd moe, hoe krijg ik meer energie? - Hoe ga ik om met mensen die mij een negatief gevoel geven? - Hoe krijg ik meer rust? - Hoe leer ik te luisteren naar mijn gevoel? - Hoe word ikzelf positiever? - Hoe krijg ik meer harmony in mijn gezin? - Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen? Klop dan eens bij mij aan.

Wil je werken aan een bepaald thema zoals bijvoorbeeld: motivatie, zelfreflectie, grenzen stellen, angst, zelfvertrouwen, re-integratie, emoties, leiderschap, burn-out, HSP, PTSS. Dan kan ik jou daarbij ondersteunen. Dat kan door middel van verschillende manieren van coachen, waarin ik ben gespecialiseerd.

De Paardencoach sessies worden gegeven in Zelhem (Wassinkbrinkweg 12 te Doetinchem/Zelhem). Soms werk ik op locatie bij en met andere paardencoaches binnen mijn netwerk.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

CarEs2coach uit de rubriek coaching uit Ede is gevestigd aan de Bingerdenallee 190 in Duiven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53900397.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij CarEs2coach zijn o.a. :