By Trudiy in Ede

www.ByTruDiy.nl; Cadeauwinkel.

Over By Trudiy

By Trudiy valt onder de rubriek kado winkel in Ede.

Welkom op mijn minipagina van De Onderneemtgroep. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Hoe leuk is dat!?

Cadeautjes geven is altijd al leuk geweest en als je dan iets persoonlijks kunt geven op een feest, waar aandacht aan besteedt is, is dat natuurlijk nog veel leuker. In mijn webshop vind je diverse, "standaard", cadeautjes of traktaties.

Maar zoek je echt iets persoonlijkers, stuur me dan een berichtje. Dan kijken we samen naar een geschikt geschenk.

Wat u zoals vindt in de webshop:

Baby: rompertjes, shirtje, kraamcadeaus, pyjama's, sokjes, slofjes. Trouwen: Bedankjes. Kleding: sokken, shirts, truien. Tassen: Viltentassen, rugtassen, katoenen tassen, gymtassen. Decoratie: kussens. Juf/meester: Aan het einde van het schooljaar worden er vaak cadeautjes gegeven aan de juf of meester om hen te bedanken voor het fijne schooljaar. Deze cadeautjes zijn natuurlijk ook geschikt voor verjaardag of meester/juffen dag. Diversen: Vele dingen die ik maak zijn niet standaard en passen niet onder een kopje in de webshop. Klik op deze rubriek voor foto's en stuur mij een bericht als je ook iets unieks wilt laten maken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

By Trudiy uit de rubriek kado winkel uit Ede is gevestigd aan de Kampstraat 6 in Ede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14974407.

Diensten en producten voor kado winkel

Trefwoorden die horen bij By Trudiy zijn o.a. :