BijdeHandjes in Ede

Kinderopvang, waar ieder kind zich thuis voelt.

Over BijdeHandjes

BijdeHandjes valt onder de rubriek kinderopvang uit Ede.

BijdeHandjes is een professionele organisatie die kleinschalige kinderopvang biedt vanuit christelijke waarden en normen.

Dankzij de overname van kinderdagverblijven "De Toetertjes" en "BamBinO" van Jennies Kindercentra in Ede wordt BijdeHandjes vanaf maandag 9 november uitgebreid!

We zijn blij met deze groei en gaan met plezier aan de slag op deze nieuwe locaties.

De kinderdagverblijven zijn gevestigd op de Pollenstein 1 in Ede en Platteelhof 3 in Ede (bij zorgcentrum Bethanie).

Individuele aandacht voor ieder kind vinden wij daarbij belangrijk. Ieder kind is immers uniek, heeft zijn eigen talenten en capaciteiten en ontwikkelt zich in zijn of haar eigen tempo.

Wij vinden het belangrijk dat ieder kind zich thuis voelt bij Bijdehandjes.

Ieder kind in de leeftijd van 0-13 jaar is bij ons van harte welkom. In een huiselijke sfeer creƫren wij een veilige, liefdevolle en vertrouwde omgeving, waar uw kind zich thuis zal voelen.

Individuele aandacht met veel liefde en geduld voor ieder kind vinden wij daarbij belangrijk. Ieder kind is immers uniek, heeft zijn eigen talenten en capaciteiten en ontwikkelt zich in zijn of haar eigen tempo. We lezen uit de kinderbijbel, bidden, danken en leven samen met onze BijdeHandjes bewust toe naar de Christelijke feestdagen.

Wij bieden opvang aan in de vorm van kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang. wij zijn gevestigd in Kootwijkerbroek, Stroe, Harskamp, Voorthuizen, Bennekom en Amersfoort.

Voor meer informatie kunt u de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

BijdeHandjes uit de rubriek kinderopvang uit Ede is gevestigd aan de Pollenstein 1 en Platteelhof 3 in Ede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0342-440310.

Diensten en producten voor kinderopvang

Trefwoorden die horen bij BijdeHandjes zijn o.a. :