BHVsupport in Ede

BHVsupport: Dè Webshop van AED tot Zwachtel!

Over BHVsupport

BHVsupport valt onder de rubriek webshop uit Ede.

Bent u als BHVer of EHBOer op zoek naar een koffer, pleister of AED? Dan bent u bij BHVsupport helemaal aan het juiste adres. U vindt bij BHVsupport alles onder 1 dak en u krijgt uw bestelling op de gewenste locatie aangeleverd via de post of een pakketdienst.

Het assortiment van BHVsupport is divers en breed. BHVsupport houdt de markt voortdurend in de gaten om zo de nieuwste artikelen aan te kunnen bieden. Ook zijn de producten bij BHVsupport scherp en voordelig geprijsd. BHVsupport heeft als doelstelling een totaalaanbieder te zijn voor de Nederlandse en EHBO & BHV markt waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt.

Bij BHVsupport kunt u onder andere terecht voor:

- Verbandkoffers

- AED's

Ook voor reanimatiepoppen bent u bij BHVsupport aan het juiste adres. Tevens vindt u in de webshop Laerdal baby en junior poppen.

Mocht u iets niet kunnen vinden in de webshop dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. BHVsupport bekijkt voor u de mogelijkheden om het product toch aan u te kunnen leveren.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van BHVsupport.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Erwin van Dam donderdag 27 juni 2019

4,5 sterren

“Breed assortiment, goede prijs/ kwaliteit verhouding en duidelijk advies. Al met al een prettige en professionele partner op het gebied van BHV/EHBO middelen. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Annemieke woensdag 26 juni 2019

5 sterren

“Zeker aan te bevelen, grote keuze uit materialen voor de EHBO. Een verbandkoffer of EHBO tas met complete vulling wordt uit voorraad geleverd.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 2 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Contact opnemen

BHVsupport uit de rubriek webshop uit Ede is gevestigd aan de Hoorn 20b in Ede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0318-643203.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij BHVsupport zijn o.a. :