Aquariumspeciaalshop de Octopus in Ede

Aquariumspeciaalshop de Octopus uit Ede heeft geen profiel.

Wat doet Aquariumspeciaalshop de Octopus in Ede

Aquariumspeciaalshop de Octopus is een webshop uit Ede. Men is gevestigd aan de Doddendaal 16. Het telefoonnummer van Aquariumspeciaalshop de Octopus in Ede is 06-22106478.

Is Aquariumspeciaalshop de Octopus in Ede uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Edeonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Aquariumspeciaalshop de Octopus in Ede valt onder de rubriek webshop. Een webshop uit Ede levert onder andere :

Ik ben Sebastiaan, het is bij mij allemaal begonnen met een vaas met een goudvis die ik van de buren kreeg. Een aquarium trok me altijd wel en had een 1.50 meter aquarium staan met schildpadden, dit aquarium heb ik verkocht en een aquariumstelling gekocht. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

CJ Orman donderdag 26 januari 2017

0,5 sterren

“Slechtste ervaring van mijn leven. Sinds 11 juni 2016 vissen besteld, tot de dag van vandaag geen vissen en geen geld terug. Ik raad mensen af om hier te kopen. Oplichters.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 1.

Ander webshop

 • Aqualu

  Aqualu | zwembaden en accessoires. Trefwoorden van Aqualu : Intex zwembaden, Intex zwembad accessoires, webshop zwembaden, advies aanschaf zwembad, accessoires voor zwembad, water schoonhouden zwembad, hulp bij opzetten zwembad, zwembad voor buiten, rechthoekige zwembaden, ronde zwembaden, zwembad.

  tel. 06-83932809, Wekeromse Buurtweg 16a, 6733BE in Wekerom

  Meer over Aqualu contact website

 • Indian Spirit

  Welkom bij | Indian Spirit . Trefwoorden van Indian Spirit : webshop, webwinkel, Headshop stuff, elektronisch roken producten, vapeshop, smartshop, seedshop, waterpijpen, wierook, e-smoking.

  tel. 06-45402792, Maandereind 13, 6711AA in Ede

  Meer over Indian Spirit contact website