Anja van de Pol Mediation en Coaching in Ede

Als mediator, conflictcoach, nalatenschapscoach en vertrouwenspersoon ben ik u graag van dienst.

Over Anja van de Pol Mediation en Coaching

Anja van de Pol Mediation en Coaching valt onder de rubriek coaching uit Ede.

Heb jij problemen op het gebied van arbeids- en samenwerkingsgeschillen, problemen met de buren, familieconflicten of wil je dat het nalatenschap geregeld word? Of heb je gewoon iemand nodig die je kan vertrouwen zodat jij je verhaal kwijt kan? Dan ben jij bij Anja van de Pol aan het goeie adres want zij is gespecialiseerd in al deze problemen!

- Als mediator begeleid ik u naar een goede oplossing, voor beide partijen. - Als vertrouwenspersoon kan ik helpen naar de zoektocht naar een oplossing. - Als coach help ik u helderheid te krijgen in uw conflict of probleem en bespreek ik met u de mogelijke oplossingen. - Als nalatenschapscoach ondersteun ik u bij het regelen van nalatenschap.

De tarieven van de diensten die ik bied zijn erg aantrekkelijk:

- Voor mediation is het tarief €90,- per uur excl. btw. Een mediation gesprek duurt minimaal 1,5 uur en je hebt meestal tussen de 3 tot 6 gesprekken nodig. - Een coaching gesprek kost €75,- per uur excl. btw en duurt 1 tot 1,5 uur. Aan het eind van elk gesprek bespreken we of en hoe u verder wilt. - Voor vertrouwenspersoon kost €80,- per uur excl. btw - Voor reiskosten word er €0,60 per kilometer in rekening gebracht.

Wilt u graag meer informatie, of heeft u interesse in deze coaching? Neem dan is een kijkje op mijn website, voor vragen kunt u altijd even contact met mij opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Anja van de Pol Mediation en Coaching uit de rubriek coaching uit Ede is gevestigd aan de Willem Horstingstraat 8 in Ede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-36188457.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Anja van de Pol Mediation en Coaching zijn o.a. :