Afvallen met hulp in Ede

Afvallen met hulp: Gewichtsconsult in Ede.

Over Afvallen met hulp

Afvallen met hulp valt onder de rubriek coaching uit Ede.

Bent u op zoek naar iemand die u echt kan helpen met afvallen in de omstreken van Ede of online? Zoek dan niet langer want dan bent u bij Afvallen met hulp helemaal aan het juiste adres.

De eigenaresse van Afvallen met hulp is Tineke Poll. Tineke is een gewichtsconsulent, dit betekent dat zij mensen helpt die problemen hebben met overgewicht (en willen afvallen), daarnaast helpt ze ook mensen die juist ondergewicht hebben om weer op een goed gewicht te komen. Dit doet ze door middel van voedingsadviezen met blijvend resultaat.

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het eigen eetpatroon. Geen pillen, crash- of eiwit diëten. Afvallen met een honger gevoel is hierbij niet nodig; u mag best veel calorieën en zo wordt tevens het jojo-effect voorkomen.

Heeft u nog vragen voor Tineke? Of wilt u meer te weten komen over de handelswijze van Tineke? Neem dan gerust even contact met haar op of neem een kijkje op haar website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Afvallen met hulp uit de rubriek coaching uit Ede is gevestigd aan de Dubceksingel 39 in Ede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10058137.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Afvallen met hulp zijn o.a. :