BodySugar/Suikerhars

Op vrijdag 06 mei, organiseer City Spa Ede een Inloop dag. Deze dag kunt u gratis kennismaken met de nieuwe-oude ontharingstechniek uit midden oosten.

Voordelen van deze herontdekte methode:

1. Minder pijnlijk omdat er geen of nauwelijks beschadigingen optreden 2. Geen allergische reacties (omdat suiker de mooie eigenschap heeft te desinfecteren) 3. Body Sugaring is op het gehele lichaam te gebruiken ook op het gezicht 4. De behandelingen leiden op den duur tot een vermindering van de haargroei. In tegenstelling tot bijv. de normale harsmethoden worden de haren verwijderd in de richting van de natuurlijke haargroei en daardoor in zijn geheel verwijderd waardoor de haren niet afbreken 5. Ook het behandelen van korte weerbarstige haartjes is door deze methode geen enkel probleem 6. Het gebruik van bepaalde medicijnen of zwangerschap vormen geen belemmeringen voor het ontharen door middel van suiker 7. Afgestorven huidcellen worden weggehaald waardoor de huid er zijdezacht en gezond gaat uitzien.

U bent van harte welkom op de volgende tijden: 09:00 uur tot 12:00 uur zonder afspraak 13:00 uur tot 17:00 uur zonder afspraak vanaf 19:00 uur tot 22:00 uur alléén op afspraak!

Profiteren van: BodySugar/Suikerhars?

Bedrijf : City Spa Ede
Contactpersoon :
Telefoonnummer :
E-mail adres :

Reageren op deze aanbieding in Ede

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw bericht

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :